To live the brand | training- & inspiratieavond voor ondernemers

Wil jij als directeur of ondernemer ook graag zien dat alle medewerkers in je snelgroeiende bedrijf de merkwaarden van je onderneming volledig uitdragen en zich ernaar gedragen?

Hoe groeit jouw onderneming verder doordat alle teamleden het merkgevoel uitdragen? Welke gedragingen zijn hiervoor nodig? Vraag jij je weleens af hoe dit jouw bedrijfsresultaten positief kan beïnvloeden?

Mansal en Skyne organiseren samen een inspirerende avond waarin je ervaart hoe je de merkstrategie van jouw (familie)bedrijf succesvol vertaalt naar medewerkers binnen je onderneming en hoe je ‘to live the brand’ gedrag kunt trainen.

Waar & wanneer: woensdag 10 april vanaf 19.00 uur in het inspirerende en groene Inspyrium in Cuijk.

Wil jij aan deze training- & inspiratieavond (of op een andere avond) deelnemen? Stuur dan een mail naar info@skyne.nl en wij nemen contact met je op! Deelname is kosteloos. Let op: er zijn maximaal 15 plekken beschikbaar. 

Over Mansal

Het gedrag van jou en jouw medewerkers bepaalt het succes van de onderneming. Wij helpen ondernemingen effectiever, efficiënter en positiever te functioneren. Mansal ontwikkelt en verankert gedrag waardoor jij jouw doelstellingen als ondernemer realiseert. Met ruim 32 jaar ervaring is Mansal hét leidende trainingsbureau in gedragsgerelateerde organisatievraagstukken.

Over Skyne

Skyne is een internationaal bekroond bureau in strategie, branding & design. Wij zijn creatieve visionairs die merken laten groeien. Wij zorgen ervoor dat je als ondernemer altijd voorop blijft lopen in de markt door nieuwe groeipaden te ontwikkelen. Door de combinatie van creativiteit, innovatie en strategische kennis, bieden wij marktadvies, merkstrategie, merkidentiteit en concepten die jouw bedrijfsgroei stimuleren. Wij zijn Skyne, Creatieve Visionairs.