Skyne International breidt business uit met vestiging in Libanon

Met het hoofdkantoor in Dubai en vestigingen in de USA, Singapore en Nederland breidt het internationale bureau in strategie, branding & design uit naar Libanon. Skyne Libanon is opgezet door Managing Partner & founder Abdallah Hakim om in te kunnen spelen op de toenemende vraag naar strategische merkexpertise in Libanon en de omliggende regio.

Creatieve visionairs die merken laten groeien

Skyne is een internationaal en bekroond bureau in strategie, branding & design. Het internationale team van Skyne bestaat uit creatieve visionairs die merken laten groeien. Als Skyne zorgen wij ervoor dat je als ondernemer altijd voorop blijft lopen in de markt door nieuwe groeipaden te ontwikkelen. Door de combinatie van creativiteit, innovatie en strategische kennis, bieden wij marktadvies, merkstrategieën, merkidentiteit en concepten die de bedrijfsgroei van onze klanten stimuleren.

Internationaal netwerk

Skyne Global is opgericht door de Nederlandse merkexpert Dennis de Rond en is uitgegroeid tot een internationaal en award-winning bureau met wereldwijde vertegenwoordiging. Skyne bedient zowel internationale klanten zoals The Boston Consulting Group en GE als Nederlandse merken zoals Hema, Rituals, Keller Keukens, Koninklijke Ahrend, Nederlandse Obesitas Kliniek en Lucas Bols. Door de wereldwijde vertegenwoordiging en internationale samenwerking van hooggekwalificeerde merkstrategen heeft Skyne veel expertise en ervaring ontwikkeld in ondernemingen en merken helpen nieuwe (buitenlandse) markten te betreden.

Skyne start in Libanon

Abdallah Hakim, wie van Nederlands-Libanese afkomst is, start per april met Skyne Libanon. Team Skyne Nederland verwelkomt Abdallah met zijn team tot het internationale Skyne netwerk en wenst Skyne Libanon alle succes! Op een mooie en succesvolle samenwerking!