Skyne is genomineerd voor maar liefst drie Transform Awards!

Team Skyne in Dubai ontving het geweldige nieuws dat ze genomineerd zijn voor maar liefst 3 Transform Awards MENA 2019. Deze awards worden uitgereikt voor het beste en meest innovatieve werk in branding. Skyne is genomineerd in de categorieën: ‘Best brand experience’, ‘Best naming strategy’ en ‘Best visual identity from healthcare and pharmaceuticals’.

De nominatie voor ‘Best brand experience’ is binnengesleept voor de innovatieve (st)rollercoaster voor JustKidding. Hoe maak je winkelen van een kinderwagen leuker? Dit ‘Strollerpark’ zorgt voor de ultieme winkelbeleving. Beide nominaties voor ‘Best naming strategy’ en ‘Best visual identity from healthcare and pharmaceuticals’ zijn voor de lancering van de Nederlandse Obesitas Kliniek in het Midden-Oosten onder de nieuwe naam en merkidentiteit: Quro.

Skyne Global oprichter Dennis de Rond is ongelofelijk trots op deze drie nominaties: “We voelen ons vereerd om op zulke prachtige projecten te mogen werken met klanten die vertrouwen op onze expertise. Deze nominaties zijn een geweldige erkenning voor het Skyne team en de kwaliteit van ons werk!”

De award uitreiking zal plaatsvinden op 30 April in Dubai. Vorig jaar won Skyne reeds drie Transform Awards MENA  na eveneens 3 nominaties. Laat dit jaar net zo succesvol zijn… Fingers crossed!

 

Over Transform Awards MENA 2019

Transform MENA is het unieke award programma voor het beste merkwerk in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Transform biedt voor het zesde jaar een platform om de beste en meest innovatieve branding projecten in de regio te bekronen.