Elevator pitch workshop: ontwikkel jouw ultieme elevator pitch!

Afbeelding1

Hoe ontwikkel je jouw elevator pitch? Met een stevige elevator pitch destilleer je precies wie je bent als bedrijf en wat je aanbiedt. En die focus helpt je te onderscheiden van je concurrentie en je publiek te activeren. Creëer jouw ultieme elevator pitch die jouw waarden en voordelen communiceert in een duidelijke en onderscheidende boodschap! Skyne organiseert een inspirerende elevator pitch workshop voor jouw bedrijf op locatie.

Hoe kom je tot een scherpe elevator pitch die ook aanslaat bij de ander? Door gericht in te spelen op de wensen en behoeften van de ander in plaats van je productvoordelen op te sommen. Ofwel in de metafoor van Jos Burgers, door op te zoek gaan naar je ‘gaten’ in plaats van te vertellen over je ‘boren’. Wij helpen je met het vinden van deze ‘gaten’ en deze te vertalen richting je doelgroep. We dragen de belangrijkste ingrediënten aan om jouw sterke elevator pitch te ontwikkelen en geven je de do’s en don’ts mee. We inspireren je met best practices en hoe je deze learnings kunt meenemen in je eigen sterke verhaal.

Wij organiseren deze workshops op maat op locatie van het bedrijf of een inspiratievolle out-of-office locatie. De workshop duurt een halve dag en is geschikt voor maximaal 10 deelnemers. Een ijzersterke elevator pitch is niet alleen voor sales collega’s, maar ook voor marketeers, PR- en communicatiespecialisten, HR-managers en alle andere collega’s die met externe partijen samenwerken.

Heb je interesse in deze elevator pitch workshop voor jouw bedrijf? Stuur een mail naar info@skyne.nl of bel ons op 06 – 1942 2748. Let’s Skyne!