Skyne wint drie Transform Awards! Goud voor ‘Best brand experience’

Team Skyne in Dubai ontving maar liefst 3 Transform Awards MENA 2019. Deze awards worden uitgereikt voor het beste en meest innovatieve werk in branding. Skyne was genomineerd in de categorieën: ‘Best brand experience’, ‘Best naming strategy’ en ‘Best visual identity from healthcare and pharmaceuticals’. Alle 3 nominaties werden verzilverd! Met goud voor de ‘Best brand experience’!

Goud voor JustKidding’s ‘StrollerPark’ 
De gouden award is binnengesleept voor de innovatieve (st)rollercoaster voor JustKidding. Hoe maak je winkelen van een kinderwagen leuker? Dit ‘StrollerPark’ zorgt voor de ultieme winkelbeleving. De twee bronzen awards voor ‘Best naming strategy’ en ‘Best visual identity from healthcare and pharmaceuticals’ zijn voor de lancering van de Nederlandse Obesitas Kliniek in het Midden-Oosten onder de nieuwe naam en merkidentiteit: Quro.

Trots op Skyne team
Skyne Global oprichter Dennis de Rond is ongelofelijk trots op deze drie awards: “We voelen ons vereerd om op zulke prachtige projecten te mogen werken met klanten die vertrouwen op onze expertise. Deze nominaties zijn een geweldige erkenning voor het Skyne team en de kwaliteit van ons werk!”

Wat een topprestatie team Skyne Dubai, super well done!!

Over Transform Awards MENA 2019
Transform MENA is het unieke award programma voor het beste merkwerk in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Transform biedt voor het zesde jaar een platform om de beste en meest innovatieve branding projecten in de MENA regio te bekronen.