Natascha de Waal versterkt het team van Skyne Nederland

Een warm welkom voor Natascha de Waal die Skyne Nederland komt versterken in de rol van Client Director. Natascha heeft 11 jaar als sales manager bij de STER-reclame gewerkt en een breed netwerk in A-merken opgebouwd. 
 
Met vele merkstrategen, marketing- en mediamanagers heeft zij duurzame relaties opgebouwd. Veelal bespraken deze vakmensen hun merkuitdagingen met haar. Die waren zeer uiteenlopend: van een nieuwe productlancering tot een herpositionering van een bestaande dienst en het opereren in een ander marktsegment.

Natascha is in staat om door de juiste vragen te stellen zich snel in de markt van het merk én de contactpersoon te verdiepen. Zij zal haar sales expertise inzetten om het klantportfolio van Skyne in Nederland verder uit te bouwen en daarnaast aanspreekpunt zijn voor klanten in lopende projecten. Tevens zal Natascha sales workshops en trainingen verzorgen indien dit onderdeel van de klantvraag vormt.

Natascha en Rinske hebben elkaar 8 jaar geleden ontmoet bij Bilderberg, waar Rinske verantwoordelijk was voor de marketing en televisie zendtijd inkocht bij STER. Natascha vertelt: ‘Wij hebben contact gehouden en ik was direct enthousiast toen Rinske vertelde over haar plannen met strategie & branding bureau Skyne Nederland. Nu kan ik mijn relaties nóg uitgebreider van dienst zijn door hen samen met het Skyne team te helpen bij strategische merkvraagstukken en daar ook uitvoering aan te geven. Vol passie start ik met deze nieuwe uitdaging om van Skyne, hetgeen ‘schitteren’ betekent in het Fries, een schitterend succes te maken’.

Natascha is bereikbaar op natascha@skyne.nl of 06-304 928 12. Ontdek hoe Skyne jouw merk kan laten groeien. Neem voor meer informatie of een afspraak contact op met Natascha of Rinske!