Contact Spring naar content

Siegrid inspireert Nederlandse bedrijven om uit te breiden naar het Midden-Oosten

Het Road2TheMiddleEast evenement in Tilburg heeft als doel Nederlandse bedrijven en ondernemers te inspireren om uit te breiden naar het Midden-Oosten. Onze CEO Siegrid Althuizen vertegenwoordigt vandaag de Verenigde Arabische Emiraten en als keynote speaker & moderator vertelt ze over de kansen en ontwikkelingen in de markt, geeft ze inzicht in lokale gebruiken en manieren van zakendoen en deelt ze haar persoonlijke ervaringen als ondernemer, maar ook als vrouw in deze regio.

Siegrid is zeer vereerd om de Verenigde Arabische Emiraten te vertegenwoordigen: “Het is goed om te zien dat er een groeiende interesse is in onze regio en dat veel Nederlanders deelnemen aan dit evenement. Helemaal begrijpelijk als je ziet wat er op dit moment in de regio gebeurt. Ik ben meer dan bereid om mensen te laten zien waarom ze hierheen moeten komen, maar ook om wat vooroordelen weg te nemen én de voordelen van wonen en werken hier te tonen. ”

Wij als Skyne heten nieuwe Nederlandse bedrijven van harte welkom in het Midden-Oosten en staan ​​altijd open voor een gesprekover de mogelijkheden voor vestiging, positionering en succes.

Scroll naar boven