Skyne schittert op de cover van FONK als kanshebber SAN award

Schermafbeelding-2020-03-19-om-13.30.26

In deze bizarre tijden van Corona is er ook positief nieuws te melden: Skyne is door naar de long list voor de SAN Accent award als New Kid on the Block 2019! Deze award is voor jonge bureaus die innovatief, here to stay en vernieuwend zijn met klanten en werk die er toe doen. In de laatste uitgave van FONK staat een portret van Skyne én schittert Skyne op de cover!

 
Naast het bureauportret siert het beeld van ons recente werk voor The Rotterdam Drag Show op de cover van FONK. Trots dat ons portfolio werk is gekozen als FONK coverbeeld!

Schermafbeelding-2020-03-19-om-18.26.11
Schermafbeelding-2020-03-19-om-18.31.20

Dank-jullie-wel, Skyne stemmers!
Om van de consideration list voor de SAN award New Kids On The Block de felbegeerde long list te bereiken, hadden we stemmen voor Skyne nodig. Wij zijn ontzettend blij met en trots op de vele stemmen die we hebben gekregen vanuit ons brede netwerk van over de hele wereld. Dank-jullie-wel allemaal!

SAN-finale in september
De vakjury buigt zich op basis van klantcases, de site en de bureaupresentatie in FONK over de short list. Deze bureaus mogen zich presenteren en verdedigen voor een vakjury. In september maken zij de keuze wie de award winnaar is en gehuldigd wordt als New Kids On The Block. Fingers crossed…!